ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΛΑΔΙΟΥ DOCTOR CAR SPEC 443ML

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Διαθεσιμότητα:εκτός αποθέματος 0 τεμάχιο(α)
SKU:11-Τ350
6,50 €

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΛΑΔΙΟΥ DOCTOR CAR SPEC 443ML

 

Χάρη στην ειδική του σύνθεση, το πρόσθετο λαδιού DOCTOR CAR SPEC μειώνει την εκπομπή καπνού από την εξάτμιση και τον θόρυβο του κινητήρα. Αυξάνει τη σχέση συμπίεσης στον κινητήρα και προσδίδει ιδιότητες συνθετικού λαδιού στο ορυκτέλαιο του κινητήρα.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους κινητήρα, παλαιούς και καινούριους, βενζινοκινητήρες, κινητήρες υγραερίου και ντίζελ. Αναμειγνύεται με όλους τους τύπους ορυκτών και συνθετικών λαδιών. Μπορεί επίσης να προστίθεται στο λάδι κιβωτίου ταχυτήτων GL-5 για μείωση του θορύβου και στεγανοποίηση.

Συνιστάται ιδίως για κινητήρες που λειτουργούν υπό ακραίες συνθήκες (ρυμούλκηση υπό κλίση, υψηλές θερμοκρασίες, ανάπτυξη υψηλών ταχυτήτων σε αυτοκινητόδρομους, κυκλοφοριακή συμφόρηση εντός των αστικών κέντρων). Δεν περιέχει επιβλαβές πολυτετραφθοροαιθυλένιο (P.T.F.E).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Πριν από τη χρήση φυλάσσετε σε θερμό μέρος. Προσθέστε 1 φιάλη DOCTOR CAR SPEC σε 3 έως 5 λίτρα λαδιού κινητήρα, ανάλογα με την κατάσταση του κινητήρα. Μην προσθέτετε υπερβολική ποσότητα προϊόντος. Κιβώτιο ταχυτήτων και πίσω άξονας: προσθέστε 1 φιάλη σε 3 έως 5 λίτρα λαδιού κιβωτίου ταχυτήτων GL-5. Προσοχή: Μακριά από παιδιά.

Συσκευασία 443ml.

 

 Μεταφορικά έως 3 κιλά μόνο 4.00 ευρώ με κούριερ πανελλαδικά.

www.top-mag.gr   TOP-MAG

ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 18  ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ     ΤΗΛ.2314.315373

Τελευταιες Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Please write your (short) review....(min. 0, max. 2000 characters)
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Αξιολόγηση:
γραμμένοι χαρακτήρες: