54 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

 

Η εταιρεία TOP-MAG δεν είναι απλά μια εμπορική εταιρεία μεταπώλησης προϊόντων.

Δημιουργήθηκε από την αγάπη των ανθρώπων της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και από την εμπλοκή τους σε αυτό αφού παράλληλα ερευνούσαν, δοκίμαζαν τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους τρόπους οικονομίας - αξιοπιστίας- βελτιώσεων- ενισχύσεων- επιταχύνσεως-μειώσεως τριβών στον τομέα μηχανών εσωτερικής καύσης, τροχοφόρων οχημάτων, σκαφών, γεννητριών αλλά και θέρμανσης.

Βασισμένη στην βοήθεια μεγάλων εργοστασίων- βιομηχανιών με δραστηριότητα στην βελτίωση-ενίσχυση και οικονομία στις μηχανές εσωτερικής καύσεως καθώς και μηχανολόγων- έμπειρων μηχανικών αυτοκινήτων εξειδικευμένων σε βελτιώσεις μηχανών και αγωνιστικών αυτοκινήτων με γνώσεις στις μετρήσεις βελτίωσης- αύξησης ιπποδύναμης κινητήρων αλλά και τρόπους για μείωση κατανάλωσης.

Βασικός υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας από το 1969 έως και σήμερα (54 χρόνια)

πολυπρωταθλητής οδηγός αγώνων αυτοκινήτου και σύμβουλος ασφαλούς οδήγησης Δημήτρης Μανωλόπουλος.

Αφορμή και αιτία η παγκόσμια κρίση που δημιούργησε ρωγμές στα οικονομικά κάθε ανθρώπου που κύριο και πρωταρχικό πρόβλημά του είναι η ασφαλής μετακίνησή του με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο και κατά επέκταση η θέρμανσή του σε κλειστούς χώρους ψάχνοντας τις πιο οικονομικές αλλά και αξιόπιστες λύσεις.

Έτσι η εταιρεία συνεργάζεται με το μεγαλύτερο εργοστάσιο ηλεκτρομαγνητικών εφαρμογών στον κόσμο το οποίο κατασκεύασε έναν συγκεκριμένο τύπο ιονιστή-εξοικονομητή-μειωτή οικονομίας καυσίμων με το όνομα TOP-MAG Super Duty Fuel Saver

Με αποκλειστική παραχώρηση στην εταιρεία TOP-MAG Greece και διάθεση σε Ελλάδα-Κύπρο-Ευρώπη-Ρωσία με πιστοποιητικό CE & ISO 9001.2000 με 10 χρόνια Guarantee καλής λειτουργίας καθώς και 3μηνη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επίσης η εταιρεία TOP-MAG συνεργάζεται και εισάγει προϊόντα από  κορυφαίο Γερμανικό Εργοστάσιο .

Η εταιρεία TOP-MAG διαθέτει τα προϊόντα της , καθώς επίσης και επιλεγμένα γερμανικά

προϊόντα που παράγονται με το όνομα TOP-MAG. Με επίπεδα ποιότητας σύμφωνα με DIN ISO  TUV NORD 9001.2008 και με τις πιο αυστηρές πιστοποιήσεις ποιότητας του TUV για την εγγύηση καλής λειτουργικότητας και προστασίας του περιβάλλοντος. Έχουν δοκιμαστεί και από εμάς επίμονα με πολύ μεγάλα ποιοτικά αποτελέσματα.

Προϊόντα Nano-technology αντιτριβικά-βελτιωτικά-ενισχυτικά-αντιπαγωτικά-καθαριστικά τα οποία μειώνουν τις τριβές και θορύβους έως 35% , μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου έως 15% αλλά και ενισχυτικά που αυξάνουν τα κετάνια και τα οκτάνια έως και 12% καθώς και προϊόντα διάλυσης μυκητολάσπης.

Προϊόντα που δημιουργούν ΝΑΝΟ μοριακή επίστρωση - επικάλυψη και προστασία από φθορά σε κινητήρες, διαφορικά και κιβώτια ταχυτήτων αλλά και αυξάνουν την απόδοση των κινητήρων.

Ειδικά πρόσθετα για καύσιμα BIODIESEL-ΑΙΘΑΝΟΛΗΣ-ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΑ -ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ κλπ.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας TOP-MAG έχουν άμεσα αποτελέσματα - για οικονομία στα καύσιμα, λιγότερες τριβές, φθορές και πρόληψη από ζημιές που μπορεί να προκληθούν αλλά να διορθωθούν με πολύ οικονομικές λύσεις.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείχνετε στα προϊόντα μας.

 

 

Η αγωνιστική ομάδα της TOP-MAG ευχαριστεί όλους τους πελάτες της για την προτίμηση στα
 
προϊόντα της και είναι πάντα διαθέσιμη να προσφέρει σεμινάρια ασφάλους οδήγησης όπου της
 
ζητηθεί δωρεάν και με δώρο απο ένα βιβλίο σε κάθε παρευρισκόμενο.
 

 

Τα μαθήματα γίνονται σε σχολεία - ομίλους - συλλόγους  κ.λ.π. από τον γνωστό επί 54 χρόνια
 
πολυπρωταθλητή οδηγό αγώνων αυτοκινήτου και σύμβουλο ασφαλούς οδήγησης
 
ΔΗΜΗΤΡΗ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ