ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ COROTOL ULTRA 1LΙΤ

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Διαθεσιμότητα:εκτός αποθέματος 0 τεμάχιο(α)
SKU:11-Η093
10,80 €

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ COROTOL ULTRA 1LΙΤ

 

Προϊόν απολύμανσης  COVID 19

Το προϊόν είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που περιέχει 65% αιθυλική αλκοόλη ενισχυμένη  και υπεροξείδιο υδρογόνου και άλλων ειδικών συστατικών για την αποφυγή στεγνώματος στο δέρμα. Σχεδιασμένο  για καθαρισμό μετάλλου, λαμινέιτ, γυαλί, κεραμικών, πολυεστέρα, ξύλο, και άλλων πολλών επιφανειών. Συνιστάται καθημερινή χρήση για εξάλειψη επικίνδυνης βρωμιάς.

Οδηγίες Χρήσης:

Ψεκάστε την επιφάνεια  προς καθαρισμό, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και μπορείτε να  σκουπίσετε την επιφάνεια και με πανί. Προσοχή!! Για χρήση σε ηλεκτρικές συσκευές ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή και μην εφαρμόσετε σε συσκευές όταν λειτουργούν. Το προϊόν δεν προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση !!

Προσοχή !! Εξαιρετικά εύφλεκτο σε μορφή υγρού και υδρατμών. Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά παιδιά, από τη ζέστη ζεστές επιφάνειες σπίθες και κάθε είδους εστία φωτιάς. Πλύνετε σχολαστικά τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. Κάντε χρήση μόνο σε εξωτερικό χώρο και σε καλά αεριζόμενη περιοχή. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε με άφθονο νερό  και εάν φοράτε φακούς επαφής αφαιρέστε τους εφόσον είναι εύκολο και συνεχίστε το πλύσιμο των ματιών. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή μαλλιά ): Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι. 

 

Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεως 210-7793777.

 

Συσκευασία     1lit.  

 

Μεταφορικά έως 3 κιλά μόνο 4.00 ευρώ με κούριερ πανελλαδικά.

www.top-mag.gr   TOP-MAG

ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 18  ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ   ΤΗΛ.2314.315373

Τελευταιες Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Please write your (short) review....(min. 0, max. 2000 characters)
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (χειρότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Αξιολόγηση:
γραμμένοι χαρακτήρες: