ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ???

Νανοτεχνολογία είναι η επιστήμη που έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τις διαστάσεις των υλικών σε κλίμακα νανομέτρων και έχει αποδείξει τις εντυπωσιακές ιδιότητες που αποκτούν αυτά όταν οι διαστάσεις τους είναι μερικά νανόμετρα.

Το πρόθεμα νάνο, αντιστοιχεί στο μέγεθος 10 -9, δηλαδή το ένα νανόμετρο (nm) είναι ένα δισεκατομμύριο φορές μικρότερο από το ένα μέτρο (m). Έτσι χρησιμοποιούμε τον όρο νάνο όπως νανοσωματίδια, νανοϊνίδια, νανοσφαιρίδια κλπ., όταν μιλάμε για σωματίδια μεγέθους περίπου από 1 μέχρι 200 νανόμετρα.

Το ενδιαφέρον της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας στράφηκε προς τα νανοϋλικά όταν διαπιστώθηκαν ότι αυτού του είδους τα υλικά έχουν πολύ διαφορετικές ιδιότητες όταν σχηματίζουν σωματίδια σε νανοδιαστάσεις αντί για τα γνωστά μεγάλα σωματίδια που είναι ορατά με γυμνό μάτι ή με ένα απλό οπτικό μικροσκόπιο.

Τα νανοϋλικά ήδη έχουν βρει πληθώρα εφαρμογών και στο μέλλον αναμένεται να βρουν πολύ περισσότερες. Αρχικά το ενδιαφέρον εστιάστηκε σε συγκεκριμένες εφαρμογές όπως στις βιοεπιστήμες, στη νανοηλεκτρονική και στην αεροδιαστημική. Σήμερα όμως τα νανοϋλικά έχουν εξαπλωθεί από το χώρο των επιστημών και της τεχνολογίας και έχουν μπει στην καθημερινή μας ζωή αφού έχουν βρει ποικίλες εφαρμογές όπως σε δομικά υλικά για καθαρισμό, προστασία, διακόσμηση, καθαρισμό και αποκατάσταση κτιρίων, αλλά και σε προϊόντα καθημερινής οικιακής και όχι μόνο χρήσης

 

NANO TECHNOLOGY ΑΝΤΙΤΡΙΒΙΚΑ -ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ-ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ -ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ-ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΙΩΣΗ ΤΡΙΒΩΝ ΕΩΣ 35%

ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΩΣ 15%

Η εταιρεία TOP-MAG δημιούργησε πρόσθετα πακέτα που δίνουν πραγματική οικονομία και μείωση στα καύσιμα με ισχυρά αντιτριβικά-ισχυρά βελτιωτικά νανο τεχνολογίας που μαζί με τον ιονιστή TOP-MAG δημιουργούν εξοικονόμηση καυσίμου που ξεπερνά σε πολλές περιπτώσεις και το 35%. Τα νανο αντιτριβικά δημιουργούν μακροζωία σε όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου διορθώνοντας ταυτόχρονα με την λίπανση και τις τραυματισμένες επιφάνειες των μηχανικών μερών των κινητήρων όλων των τύπων τροχοφόρων-σκαφών.

Ο σχεδιασμός και η παραγωγή βασίζεται σε υψηλό επίπεδο ποιότητας σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της πιστοποίησης DIN EN ISO 9001.2000.

 

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο από τον TUV (όμιλος τεχνικής – επιστασίας)

 

Οι κατευθυντήριες γραμμές του TUV είναι από τις πιο αυστηρές και οι πιστοποιήσεις ποιότητας των προϊόντων που δίδονται είναι εγγύηση της έμπρακτης λειτουργικότητας των προϊόντων και της δέσμευσης των παραγωγών εταιρειών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Προσοχή!!

Τα προιόντα Nano-Τεχνολογίας της TOP-MAG  δεν περιέχουν τεφλόν και άλλες κεραμικές ουσίες οι οποίες  είναι ακατάλληλες για τους νέους σύγχρονους κινητήρες.

Τα Προιόντα της TOP-MAG είναι τα μόνα που δεν αφήνουν κατάλοιπα.

AFISA